Check out our upcoming Webinars

Мар
22

Вертиго – како влијае на квалитет на живот на пациентите и третман!

Покана за учество на Webinar на тема “Вертиго – како влијае на квалитет на живот на пациентите и третман!“ Почитувани, Евофарма АГ Претставништво Скопје љубезно Ве поканува да присуствувате на научен настан/ стручно едукативно предавање LIVE-Webinar на тема:” Вертиго – како влијае на квалитет на живот на пациентите и третман! ” во организација на Евофарма […]